Hlavní obsah

Tipérův tip: Tenis v Los Angeles!

Při psaní pondělní analýzy jsem zaregistroval vypsané kursy na úterní zápasy v Los Angeles. Skvělou nabídku přichystali bookmakeři Tipsportu především u atraktivního zápasu Robby Ginepriho a Marata Safina. Ačkoliv není zápas „jasný“, přece jenom vyrovnané kursy jsou dobrou nabídkou k sázce na Američana. K němu přidám Sama Querryho. Určitou zajímavostí je, že právě Ginepri a Querrey hráli spolu finále předchozího turnaje na rychlém kurtu v Indianapolis, kde Ginepri vyhrál 6:4 a 6:2.

Článek

Ginepri-Safin (28.07.2009 20:00) Souboj dvou „sousedů“ v žebříčku ATP slibuje zajímavý zápas a mně přišel velmi atraktivní vyrovnaný kurs na oba hráče z pohledu sázky na domácího Robby Ginepriho. Ten se zdá v dobré formě, protože do Los Angeles přijel z Indianpolis, kde nenašel přemožitele. Je ovšem třeba připomenout, že ačkoliv byl Indianopolis (600 tis. USD) dotovaný podobnou částkou jako Los Angeles (630 tis. USD), potkal Ginepri hráče první padesátky na cestě turnajem až ve finále – Sama Querreyho (39.), kterého přehrál 6:2 a 6:4. Dalo by se říci, že Ginepri téměř výhradně hraje „hard“ turnaje, neboť to je povrch, kde se mu daří a jeho styl hře na rychlých kurtech svědčí.

Marat Safin patřil mezi abolutní světovou špičku a právě z toho období je jediný vzájemný zápas – v srpnu 2005 se na rychlém kurtu v Cincinnati Ginepri vyhrál 6:2 a 6:3. V té době byl Safin světovou čtyřkou! Safin má na okruhu ATP z posledních 9 zápasů bilanci 1 výhra a 8 porážek… Zápas nebude zřejmě jasnou záležitostí, ale Ginepri má větší šanci na výhru než napovídal kurs 1,80. Sice hrál minulý týden turnaj až do finále, ale nemusel cestovat mezi kontinenty a nebude jej „trápit“ ani jiné časové pásmo.

Tipérův tip: výhra Ginepriho

Querrey-Istomin (28.07.2009 20:00) Sam Querrey (32.) je dalším Američanem, který se v LA představí, tentokrát změří síly s uzbeckým hráčem Denisem Istominem (57.). Querrey prožívá velmi dobré období, v New Portu se a trávě dostal do finále, kde ale překvapivě podlehl krajanovi Rajeevu Ramovi (181.) 6:7, 7:5 a 6:3. V Indianopolis (turnaj o dva týdny později) nestačil ve finále na dalšího Američana Ginepriho.

Uzbek Istomin také hrál v Indianapolis, ale vypadl v druhém kole s Johnem Isnerem (96.) dvakrát 6:4. Jediný vzájemný zápas však vyhrál v červnu tohoto roku Istomin, na trávě v Eastbourne 2:1 na sety. Doufám však, že Američan využije svého velmi dobrého podání a Istomina zastaví v Los Angeles hned v úvodu turnaje.

Tipérův tip: výhra Querreyho

Tipérův tiket můžete najít zde.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články