Hlavní obsah

Liberec se představí divákům s bronzovým medailistou

, 3. března 2006

Pouhá tři kola zbývají do konce české nejvyšší hokejové soutěže. V Liberci se dnes potkají soupeři, kteří v úterý nebodovali. Dnes domácímu týmu se tak vzdálila naděje na první místo v tabulce po základní části. Hosté z Českých Budějovic zase mohou mít ještě problémy se vůbec dostat do play off.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Plzeňský brankář Roman Málek chytá střelu Ondřeje Veselého z Českých Budějovic.

Článek

Liberec tentorkát nastoupí již v brance s Hniličkou, který byl v úterý jako jediný čerstvý olympijský extraligový medailista přijat primátorem severočeského města. Dnes by mělo být mužstvo na ledě v podstatě kompletní a mělo by dát zapomenout na výkon z Karlových Varů. Domácí diváci předpokládají, že jejich hokejový tým opět doma v nové hale neprohraje.

České Budějovice jsou týmem, který zatím jako jediný vstupoval do play off s domácí neporazitelností v zádech a dnes má tedy možnost se přičinit o to, aby mu tento primát zůstal i nadále. Potýká se však s některými zdravotními problémy. V brance asi bude opět Chábera místo Turka a poslední tréninky vynechávali Kotrla a Hřebejk.

Bookmakeři BetAndWin očekávají, že Liberec si domácí neporazitelnost hladce uhájí. Vypsali na něj kurs 1,55. Hosté naopak podle nich budou muset body, které ztratili doma v utkání s výrazně oslabeným Litvínovem, nahrazovat jinde. Kdo by přesto věřil, že se jim to podaří již dnes, může si na jejich neprohru vsadit v kursu 2,35.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články