Hlavní obsah

Chelsea si chce spravit chuť po poslední prohře

Koncovku zápasu s Middlesbrough nezvládli v týdnu fotbalisté Chelsea, kteří ztratili všechny body. Dnes se to chystají napravit v Ewood Parku, domovském stánkum Blackburnu Rovers.

Foto: www.petr-cech.cz

Brankář londýnské Chelsea Petr Čech

Článek

Chelsea, i v letošní sezoně největší aspirant na titul v Premier League, vyhrála v prvním kole doma s Manchesterem City; poté ale zaváhala v Middlesbrough a má tak zatím tři body. "Proti Middlesbrough jsme byli hodně pasivní, takhle se v téhle zemi na zápasech venku hrát nesmí," zlobil se trenér Mourinho po utkání s "Boro". Po operaci ramene se do kádru londýnských "Blues" vrací brankář Petr Čech, v sestavě by neměl chybět ani záložník Ballack. Proti "Boro" se nešťastně zranil Arjen Robben, ale není to nic vážného, jak se v první chvíli zdálo. Mezi marody ale stále zůstává Joe Cole a hrát nebude ani Gallas, který jedná o přestupu. Na Ewood Park nemá Chelsea z minulé sezony moc dobré vzpomínky, právě Blackburn byl jedním z týmů, kdo ji dokázal na svém hřišti porazit. "Rovers mají úplně nový útok, který jistě velmi kvalitní a úderný. Jsou to jiní hráči než třeba Bellamy, který zde hrál v loňském roce, ale musíme se s tím vyrovnat a jednoznačně zvítězit," varoval asistent trenéra Steve Clarke před útočnou dvojici Blackburnu McCarthy - Roberts.

Právě McCarthy se dnes bude chtít určitě vytáhnout. Stejně jako Mourinho přišel do Anglie z Porta, kde hrál pod jeho vedením a společně získali titul v Lize mistrů. Blackburn má na svém kontě zatím jeden bod za středeční domácí remízu s Evertonem, v prvním kole doslova vyhořel v Portsmouthu, když prohrál 0:3. Do dnešního utkání už může nastoupit nizozemský obránce Andre Ooijer, který v létě přišel z PSV Eindhoven, hrát může i Lucas Neill, který si odpykal karetní trest. Do utkání rovněž naskočí nová posila Francis Jeffers, který přišel v létě z Charltonu. Blackburn je dnes tedy bez absencí a podle slov trenéra Marka Hughese chce vyhrát.

Chelsea je sice v Ewood Parku hostem, i tak je ale považována za jasného favorita s kursem 1.50. Na remízu si můžete u společnosti bwin vsadit v kursu 3.60 a jestli dnes věříte domácím, můžete zkusit sázku na ně s vysokým kursem 6.50.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články