Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalová LM, pokračuje hokejová extraliga

Nejzajímavější akcí tohoto týdne je vyvrcholení základních skupin fotbalové Ligy mistrů, kde se rozhodne o postupujících. Již ve své druhé polovině je hokejová extraliga, šlágry čekají fotbalové ligy v Německu a Anglii. Pro české týmy pokračují evropské poháry v basketbalu a volejbalu.

Foto: Michael Dalder , Reuters

Ivica Olič z Bayernu Mnichov skóruje do sítě Maccabi Haifa.

Článek

V pondělí se dohrávají druhé nejvyšší fotbalové soutěže v Anglii a Německu, tři zápasy má na programu švédská hokejová liga a pokračuje i Kontinentální hokejová liga. Ve Švédsku hrají nejlepší světové florbalistky, můžete mimo jiné u Tipsportu vsadit na duel českých reprezentantek s domácím výběrem.

V úterní předehrávce hokejové extraligy Zlín přivítá Kladno, v Evropském poháru FIBA basketbalisté Nymburka hostí Bamberg. V plném proudu je házenkářské mistrovství světa žen v Číně. Závěrečným kolem pokračují základní skupiny fotbalové Ligy mistrů.

Ve středu se rozhodne zbývajících postupujících fotbalové Champions League, hokejisté Karlových Varů změří síly s Litvínovem. Pokračuje i česká druhá nejvyšší hokejová soutěž, stejně jako evropské ligy i zámořská NHL. Basketbalistky Frisco Sika Brno nastoupí v Evropské lize v Istanbulu proti domácímu Fenerbahce.

Liverpool změří síly s Arsenalem

Čtvrteční předehrávku extraligy obstarají hokejisté Českých Budějovic, na jejichž let zavítá poslední Brno. Dva zápasy 11. kola má na programu francouzská fotbalová liga. Basketbalistky ZVVZ USK Praha se v Evropské lize představí v Madridu, kde je hostí tamní Rivas.

V pátek pokračuje 32. kolo hokejové extraligy, šlágrem je duel Třince a Zlína. V předehrávce 16. kola bundesligy fotbalisté poslední Herthy Berlín přivítají vedoucí Leverkusen. Pokračují i evropské hokejové soutěže.

V sobotu můžete u Tipsportu vsázet na anglickou Premier League, Manchester United změří síly s Aston Villou. Šlágrem bundesligy bude duel Brém se Schalke. Finále čeká florbalistky na MS, čtvrtfinálové skupiny rozehrají házenkářky na MS v Číně. V Aare se jede obří slalom lyžařek.

Již 33. kolo má v neděli na programu hokejová extraliga, fanoušci v Anglii se těší na bitvu mezi fotbalisty Liverpoolu a Arsenalu.

Reklama