Hlavní obsah

Fotbalisté Olomouce hodlají zabránit trháku Plzně

Jeden z klíčových zápasů podzimu čeká na fotbalisty Olomouce. Ti po nedělní výhře Plzně nad Příbramí ztrácejí na Západočechy devět bodů. Dosud neporažení Hanáci tak potřebují v pondělní dohrávce v Teplicích zvítězit.

Foto: Petr Horník, Právo

Olomoucký brankář Martin Blaha (vpředu) a slávista Karol Kisel.

Článek

Severočeši Olomouc neporazili pět let, před vlastními fanoušky se jim navíc nedaří. Jen Slavia má stejně mizernou bilanci – pouhé čtyři body ze čtyř utkání. V minulém kole svěřenci trenéra Plíška přišli o vítězství v Mladé Boleslavi až v poslední minutě.

Olomouc byla minulý týden blízko senzačnímu vyřazení z Ondrášovka Cupu, duel 3. kola na hřišti třetiligového Hulína ale dokázala Sigma otočit ve svůj prospěch. Hosté nemohou počítat se zraněným Kučerou, nejistý je start Vepřeka. V minulém kole Olomouc rozstřílela Liberec 4:0.

V minulé sezoně Olomouc rozstřílela doma Teplice 6:2, jarní odveta skončila remízou 1:1. Z posledních devíti vzájemných utkání Olomouc vyhrála čtyřikrát, pětkrát skončil zápas nerozhodně.

Na vítězství Teplic si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Olomouce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama