Hlavní obsah

Fotbalový rok zakončí tradiční silvestrovské derby Slavia - Sparta

Již popětadvacáté zakončí fotbalový rok zápas dvou nejslavnějších českých klubů. V pražském derby veteráni Slavie změří síly se sparťany. V kategorii nad 45 let hráči většinou fanouškům připomínají někdejší slávu, mladší nad 35 let pravidelně rozproudí v přihlížejících tradiční rivalitu.

Článek

Vzájemným utkáním v tuzemských soutěžích kralují sparťané, na Silvestra ale mají lepší bilanci slávisté. Ti tak pravidelně potěšili fanoušky alespoň v derby veteránů, celkem zvítězili v šestnácti případech. Sparťané zvítězili jen čtyřikrát.

Před rokem skončily oba zápasy nerozhodně 4:4. V mladší kategorii poslal Slavii do vedení Jindráček, vyrovnával Josef Němec. Pak se dvakrát trefil Kuka, skóre otočili opět Němec a dvěma góly Zdeněk Svoboda. V 41. minutě uzavřela zápas trefa Janouška.

Sparťany poprvé posílí útočník Vratislav Lokvenc, chytat by měla někdejší hvězda Letenských Petr Kouba. Slavii bude držet Vladimír Šmicer či Pavel Kuka.

Na vítězství slávistických veteránů si můžete vsadit v kursu 2,7, stejný kurs vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru sparťanů. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici opět kurs 2,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články