Hlavní obsah

Grandslamový vítěz v roli princezny. Tenisté si teď plnými doušky vychutnávají role otců

Udržují se v kondici, plní všechny možné výzvy a také se naplno věnují svým dětem. Tenisté, i když teď nemohou hrát na turnajích, mají důvod k radosti. Svůj čas tráví se svými rodinami a vžívají se do pro ně poněkud netradičních rolí. Třeba z Andyho Murrayho se díky dcerkám stala princezna.

Foto: Sport.cz

Andy Murray během karantény.

Článek

Tenisový babyboom. Hned z několika tenistů se nedávno stali tatínci a další jimi brzy budou. Američan Sam Querrey s manželkou přivítal na svět v únoru syna Forda a Ital Andreas Seppi pak dcerku Liv.

S radostnou novinkou pak v minulých dnech přišli Španěl Roberto Bautista a další italský hráč Marco Cecchinato, ti se pochlubili, že se svými partnerkami čekají dítě.

To Andy Murray, Novak Djokovič a Karen Chačanov jsou už zkušenými otci. Teď, když se nehrají turnaje, tráví se svými dětmi mnohem více času a jsou nadšení. Murray má dvě malé dcery a na podzim se mu narodil syn. S holčičkami si hraje i na princezny. Chtěly po něm, aby si vzal sukni, a tak to trojnásobný grandslamový vítěz vyřešil po svém.

Oblékl si skotský kilt. „Když si vaše dcery chtějí hrát a řeknou tatínkovi, aby si oblékl sukni,“ napsal na sociální sítě k fotografii. „Snažil jsem se jim vysvětlit, že to není sukně, ale kilt. Ony mě ale ubezpečily, že to je sukně,“ smál se Murray. „Učím se novým způsobům života,“ dodal.

S dětmi se vyblbne i Djokovič, který své dceři a synovi vymýšlí nejrůznější zábavu.

To Rus Karen Chačanov se synem chodí nejen na procházky, ale také s ním i cvičí.

Procházky s kočárkem pak naplňují radostí také chorvatského tenistu Marina Čiliče.

Otcovství si vychutnává plnými doušky i italský bouřlivák Fabio Fognini.

Reklama

Související témata: