Hlavní obsah

V Jihlavě podstoupí testy útočník Přeučil z Dukly, vrací se Kopic

Útočník Vojtěch Přeučil se pokusí získat místo v kádru jihlavských fotbalistů, kteří dnešním dopoledním tréninkem odstartovali letní přípravu. Přeučil přichází na testy z pražské Dukly, v jejímž dresu v minulé sezóně nastřílel tři branky v nejvyšší soutěži. V jihlavském kádru bude znovu bojovat o místo také obránce Milan Kopic, kterého po lednovém návratu zbrzdilo znovu operované koleno.

Foto: Petr Horník, Právo

Vojtěch Přeučil (uprostřed) míří do Jihlavy.

Článek

Kopic je ale nyní připraven na tréninkový dril a rád by se znovu prosadil v týmu, kde před osmi lety debutoval v nejvyšší soutěži. Na zkoušce v Jihlavě je také makedonský krajní obránce Valentin Kolevski.

Jihlavský kouč František Komňacký v přípravě dá šanci také hráčům z juniorského týmu Janu Urbánkovi, Janu Mikulovi a Luboši Košuličovi. Novou tváří je také útočník Jakub Teplý, který se v minulé sezoně stal nejlepším střelcem MSFL a pomohl Frýdku-Místku k postupu do druhé nejvyšší soutěže.

Chtějí udržet Radu

Vedení týmu z Vysočiny se také pokouší najít způsob, jak udržet v týmu defenzivního univerzála Tomáše Radu, kterému skončilo hostování z tureckého Sivassporu. A další posílení kádru má také ještě přijít.

"Doplnění týmu tímto rozhodně nekončí. Intenzivně pracujeme na posílení, přičemž se zejména soustředíme na post útočníka," uvedl sportovní manažer klubu Josef Jinoch.

Jihlavský celek, který v uplynulé sezoně obsadil v nejvyšší soutěži desáté místo, absolvuje první přípravný zápas v sobotu proti Botevu Plovdiv na rakouské půdě.

Reklama

Související témata: