Hlavní obsah

VIDEO: Bayeeeern!!! Franz Straka se v TV studiu utrhl ze řetězu. Řval a jásal s pohárem

Praha

To byla zase show. S Františkem Strakou zkrátka nikdy není nuda. Bývalý fotbalový reprezentant a nyní kouč Příbrami popustil uzdu svému temperamentu a předvedl svůj až fanatický obdiv k německému fotbalu v plné parádě.

František Straka oslavuje góly BayernuVideo: Facebook

 
Článek

Když v úterý nastoupil Bayern Mnichov v semifinále Ligy mistrů proti Barceloně, nebylo těžké uhádnout, komu bude impulzivní Franz držet palce. Jakmile bavorský velkoklub spustil proti Kataláncům nemilosrdný válec a skóre začalo na jeho straně narůstat, bouchly ve Strakovi saze.

Coby expert v televizním studiu na stanici Prima Cool spolu s dalším bývalým reprezentantem Markem Jankulovskim se sice v přímém přenosu ještě držel, ale v zákulisí už odhodil veškeré zábrany.

„Ukážeme vám něco, co jste ještě neviděli," avizoval moderátor studia Libor Bouček. Následně na obrazovce vyskočily záběry běsnícího Straky, který velmi horkokrevně oslavoval každý gól Bayernu. Když Thomas Müller zvýšil na 4:0, popadl repliku poháru pro vítěze Ligy mistrů a s pokřikem "Bayern! Bayern!" s ním začal mávat nad hlavou.

Reklama

Související témata: