Hlavní obsah

VIDEO: Rozhodčí vhodil buly a věděl, že hrát se nebude. Bitka na Slovensku skončila šitím

Praha

Ve třetí třetině rozhodčí vhodil buly. Ale šlo jen o symbolické rozehrání hry. V této chvíli v utkání mezi hokejisty Nitry a Slovanu Bratislava šlo o něco jiného. Na řadu přišly pěsti. Domácí Martin Bača vs. hostující Kevin Harvey se prostě dohodli. Po jedné z nejlepších bitek v této sezóně slovenské extraligy hráč Slovanu nakonec odjel s krvavým šrámem, musel i na šití.

Martin Bača vs. Kevin Harvey

 
Článek

Bitka visela dlouho ve vzduchu. Bača se v průběhu sezóny dvakrát pustil do křížku s Miroslavem Šatanem, hvězdou Slovanu. V posledním vzájemném utkání nejvyšší soutěže se naskytla příležitost na odplatu. Ta nastala.

„Záleželo na výsledku, jestli se pobijeme. Měli jsme málo beků, proto až ke konci zápasu. Byl to dobrý souboj, on to má vyzkoušené, také mě svlékl dres," řekl na klubovém webu Bača o rvačce. „Nevěděl jsem, jestli k tomu dojde, ale čekal jsem, že to je možné," dodal.

Slovan prohrál 3:5, bitka ale neměla jasného vítěze. „Byl to férový souboj, škoda, že to mužstvu nepomohlo. I kdybych v bitce dominoval, neměl bych radost, protože jsme prohráli," řekl ke svému pěstnímu vystoupení sedmadvacetiletý Harvey, který není v tomto hokejovém počínání žádný nováček.

Reklama

Související témata: