Hlavní obsah

V karanténě jsou i basketbalisté Pardubic

Pardubice

Pardubičtí basketbalisté jsou dalším týmem, který během ligové nadstavby vyřadila ze hry koronavirová nákaza. Vedení soutěže odložilo nejbližší tři zápasy Východočechů. Beksa následovala Nymburk, Kolín a Opavu, která by už ale v sobotu měla nastoupit proti USK Praha. To bude také po deseti dnech první duel ve skupině A1, nejbližší další je naplánován až na příští středu (USK - Brno).

Foto: bkpardubice.cz

Basketbalisté Pardubic - ilustrační foto.

Článek

Pardubický klub oznámil, že v jeho kádru se objevila britská mutace koronaviru. Celý tým je od začátku tohoto týdne v karanténě a příprava pokračuje pouze on-line. Dnes takto například hráči podle klubového webu absolvovali kruhový trénink.

Ve skupině A2 se s koronavirovou nákazou potýkají ve Svitavách a Děčíně, zpět ve hře už je Hradec Králové.

Kvůli řadě odložených zápasů v nadstavbové fázi vedení soutěže ve středu rozhodlo o prodloužení termínu pro dohrání dlouhodobé části sezony do 17. dubna. Znamená to dvoutýdenní posun a v důsledku toho se také částečně změní formát play off. Čtvrtfinále a semifinále se budou hrát na tři vítězství místo původně stanovených čtyř.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.