Hlavní obsah

Drsňák v nesnázích! Políbil reportérku, teď mu hrozí žaloba

Los Angeles

Když dá v ringu soupeři tvrdý direkt, fanoušci šílí nadšením a všechno je v pohodě. Když se ale nechal profesionální boxer unést a po jednom z rozhovorů políbil na závěr reportérku, je najednou těžká váha v úzkých. Bulharskému rohovníkovi Kubratu Pulevovi totiž hrozí žalobou a on navíc bude muset před sportovní komisí státu Kalifornie (CSAC) vysvětlovat, proč ženu políbil na ústa.

Boxer Kubrat Pulev během rozhovoru políbil reportérku.Video: Reuters

 
Článek

Sedmatřicetiletý Pulev po vítězství k.o. v sedmém kole nad Rumunem Bogdanem Dinuem v kalifornském městě Costa Mesa chytil reportérku Jennifer Ravalovou za obličej a políbil ji na ústa. "Bereme to velmi vážně. Než bude moci znovu boxovat v Kalifornii, bude muset předstoupit před komisi a prokázat, že se bude chovat s respektem," uvedla mluvčí CSAC Veronica Harmsová.

Květnového slyšení komise se má zúčastnit i Ravalová. "Cítila jsem se hodně nepříjemně a byla jsem hodně naštvaná kvůli tomu, že se ke mně Kubrat Pulev choval takhle neprofesionálním způsobem. Neudělala jsem nic, co by pana Puleva opravňovalo k tomu, aby mě chytil za tvář, políbil mě a popadl za zadek. Byla jsem na zápasu jako profesionální zástupkyně médií," uvedla.

Jeden z nejpopulárnějších bulharských sportovců se ale za své chování při rozhovoru omlouvat nehodlá. "Ta reportérka Jenny je ve skutečnosti moje kamarádka a po tom rozhovoru jsem byl v tak povznesené náladě, že jsem jí dal pusu. Později toho večera byla spolu s dalšími mými přáteli na pozápasové oslavě," uvedl boxer s přezdívkou "Kobra", jenž z 28 zápasů v profesionálním ringu prohrál jen jediný, v roce 2014 s tehdejším šampionem Vladimirem Kličkem.

Reklama

Související témata: