Hlavní obsah

Dvě kořisti musí zničit. Pak má šanci vyzvat krále Vémolu

Praha
Aktualizováno

Jde do toho zase, i když občas brblá a poslední zápas v kleci pro něj skončil v prvním kole porážkou. Jenže touha je silnější. Petr Píno Ondruš, zápasník MMA, má políčeno na tři kořisti. V říjnu mu bude stát v cestě Angličan, pak chce seknout Patrika Kincla tři dny po Štědrém dnu na galavečeru v O2 areně, který pořádá organizace XFN. V roce 2019 by rád vrátil porážku Terminátorovi, tím je Karlos Vémola. Bojový plán je jasný, jaká bude realita?

Petr "Píno" OndrušVideo: Sport.cz

 
Článek

Když jede ráno na trénink, většina lidí ještě spí, nechce se mu, musí se přemlouvat, ale vezme tašku a míří do tělocvičny. „Odpoledne vidím výsledky, jak jsem dobrej, takže to má cenu," přiznává Ondruš v rozhovoru pro Sport.cz.

Vémola, Kincl a on. Haštěřivá trojice, která živí a patrně bude živit fanoušky ještě pár měsíců svými prohlášeními. Oba Vémola porazil, oba by mu chtěli prohru vrátit. Na oba se ale patrně nedostane, proto vznikl zápas, že vítěz z duelu poražených dostane odvetu. „Kdo vyhraje, má šanci vyzvat krále," je spokojený Ondruš.

Ještě předtím ale na oba čekají jiní soupeři. Ondruš v říjnu změří síly v Plzni s Angličanem, kterého porazil...ano, Vémola. Do Česka přijede Jamie Sloane. Kincl se v listopadu představí v Pardubících.

„Papírově je Sloane velmi kvalitní soupeř. Těším se, půl roku jsem stál, cítím se fantasticky. Ukončím to v prvním kole T.K.O," usmívá se Ondruš, který tuto větu slyšel od Vémoly. Ten svůj slib dodržel a poražený musel zápas odklepat, byl uškrcen.

„Jamie je malinko tupější a stylem boje odpovídající spíše Karlosovi, tím ho nechci ale urážet, na to je ještě čas," rozjíždí Ondruš pomalu jiskřivé soukolí, které bude nabírat na obrátkách.

Jak vše nakonec dopadne?

Věříte, že Petr Ondruš může porazit Karlose Vémolu?
Ano
16,8 %
Ne
65,4 %
Na zápas nedojde
17,8 %
Celkem hlasovalo 1471 čtenářů.

Reklama

Související témata: