Hlavní obsah

Když půvab prodává. Fotky vydělávají více než sport mezi elitou

Praha

Dilema. Do povědomí fanoušků se dostala kvůli zápasům MMA. Poslední čtyři roky je Paige VanZantová spjata s UFC, kde si střihla osm zápasů, jenže pohledná Američanka našla výnosnější zdroj financí. Na svém instagramu má přes dva miliony sledujících, zde vydělává a neriskuje zdraví jako v kleci.

Foto: Instagram: paigevanzant

Zápasnice UFC Paige VanZantová

Článek

Zatím poslední zápas si pětadvacetiletá bojovnice připsala v lednu tohoto roku. Od té doby se léčí. Američance se navíc nelíbí rozdílné odměny mezi muži a ženami.

„Vydělávám mnohem více peněz, když sedím doma a zveřejňuju fotky na instagramu, než zápasy. Pokud bych jen zápasila, jezdila na soustředění a tohle bych měla ukončit, finančně budu tratit," citoval server usatoday.com zápasnici, která v MMA kariéře osm duelů vyhrála a čtyřikrát prohrála.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Pool day ☀️ ps. Watch out newest vlog. Link in bio.

Příspěvek sdílený Paige Vanderford (PVZ) (@paigevanzant),Čec 29, 2019 v 3:28 PDT

VanZantová je už několik měsíců po operaci ruky, tu stále léčí. Na zranění má smůlu. V lednu minulého roku měla podobný problém. V prvním kole na galavečeru UFC duel s Jessicou-Rose Clarkovou v St. Louis prohrála. V oktagonu ale vydržela předepsaná tři pětiminutová kola i přes zlomeninu ruky.

„Boj nikdy nebyl mou vášní. Zápasy jsem nikdy nesledovala jako dítě. Boj si mě našel," řekla v minulosti. Nyní si ji našly sociální sítě, kde je jednodušší cesta k finančním příjmům.

Jaká bude její budoucnost, ukážou následující měsíce.

Reklama

Související témata: