Hlavní obsah

Levý hák jako uspávací lék! Teď by rád vítěz vyzval neporaženého šampiona

Když byl ten vánoční čas, proč nepřidat také jeden dárek z ringu. Pokud na sebe narazí těžké váhy, K.O. není výjimkou. Právě takový konec měl boxerský duel proběhl mezi Dillianem Whytem a Dereckem Chisorou v anglickém městě Greenwich pár hodin před Štědrým dnem. Druhý jmenovaný se skácel v 11. kole po ráně levačkou, která ho poslala nekompromisně na podlahu.

Foto: Steven Paston, ČTK/AP

Dereck Chisora ležící, Dillian Whyte vítězný.

Článek

Oba borci se střetli mezi provazy už v minulosti. První setkání v roce 2016 Whyte vyhrál, ani napodruhé na něj Chisora nevyzrál.

„Bylo to těžké. V prvním kole jsem ho načal, ale říkal jsem si, uvolni se, zápas má dvanáct kol. Věděl jsem, že to přijde," citoval nakonec vítěze server foxsports.com.au.

Třicetiletý Angličan je nyní světovou pětkou. Pětadvacet zápasů vyhrál, jen jednou padl, a to před třemi lety, když jej před limitem ukončil Anthony Joshua. A na toho si také Whyte po výhře hned vzpomněl.

„Chci, aby dalším byl Joshua, dáme odvetu," vykřikoval troufale. Na to světová jednička těžké váhy rychle a diplomaticky zareagovala.

„Je tu seznam - jednička, dvojka (Deontay Wilder a Tyson Fury). Pokud se nedohodneme s nimi, uvidíme, jestli se zápas podaří vyjednat. Ale jestli je někdo, kdo si zaslouží titul, je to Dillian Whyte," dodal Joshua, Angličan, který ještě neprohrál, ve statistikách má dvaadvacet výher.

Reklama

Související témata: