Hlavní obsah

Co se to děje? Zápasník kousl soupeře. Ten ho po zápase napadl

Divoká scéna vypukla na amatérském MMA turnaji angolské organizace Fight Club. K vidění byl totiž souboj mezi Maurem Diogem a Leonardem Pascoalem, který ovšem skončil hodně neobvykle. Druhý jmenovaný totiž svého soupeře kousl a byl diskvalifikován. Po následném vyhlášení vítěze došlo k pořádné mele, kterou museli krotit až pořadatelé.

Foto: Fight Club

Na turnaji v Angole došlo ke skandálu. Zápasník byl diskvalifikován.

Článek

Mělo se přitom jednat o klasický zápas, avšak ten přinesl velkou kontroverzi. Po poklidném prvním kole došlo k nečekanému incidentu ve druhém kole. Leonardo Pascoal se totiž pokoušel o páku na ruku, při které měl soupeře několikrát kousnout. Stopy po kousnutí poté Mauro Diogo ukázal sudímu, který duel přerušil a vše se projednalo s ostatními rozhodčími.

Pascal byl diskvalifikován a automaticky se tak z výhry radoval jeho soupeř. Paradoxně to byl právě Diogo, který v pozápasovém vyhlášení neudržel nervy a několikrát tvrdě trefil rivala do obličeje. To ale nebylo vše. Oba kohouty vzápětí museli krotit sudí, pořadatelská služba a také trenéři. Situaci se nakonec povedlo ukočírovat a nic vážnějšího se již neodehrálo.

Diogo tak zaznamenal čtvrtou výhru mezi amatéry, naopak diskvalifikovaný Pascoal chuť vítězství zatím neokusil.

Reklama

Související témata: