Hlavní obsah

Neukázněné chování! Bývalý UFC zápasník napadl ochranku. Jaký byl důvod?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

V posledních týdnech či měsících se s neukázněným chováním MMA zápasníků roztrhl pytel. Světlo světa totiž spatřila další informace, dle které byl veterán UFC Anthony Roco Martin zatčen poté, co pěstí napadl ochranku. A co celé situaci předcházelo? Martin totiž močil na podlahu v kasině, což se ochrance pochopitelně nelíbilo. Jednatřicetiletý Američan tak nyní čelí obvinění z ublížení na zdraví a nemravného chování na veřejnosti.

Foto: UFC

Anthony Rocco Martin čelí obvinění z ublížení na zdraví a nemravného chování na veřejnosti.

Článek

Bezpečnostní manažer Nathan Wilson policistům vypověděl, že obviněného Martina viděl kolemjdoucí, jak močí na chodbě na podlahu kasina Las Vegas Strip. Ochranka ho proto požádala, aby opustil prostory kasina, což podle zprávy o zatčení odmítl. Martin se navíc odmítl prokázat a začal vyhrožovat ochrance, načež ji dokonce napadl pěstí.

Martin byl vzápětí stržen na zem a zadržen do příjezdu policie. Ta si následně prohlédla záznamy z bezpečnostních kamer, kde bylo evidentní, jak obviněný Martin rozepíná kalhoty a močí. Policie tak MMA zápasníka vzala do vazby, což se Martinovi pochopitelně nelíbilo a navíc dodal, že jelikož je běloch, jedná se o rasismus a je neprávem zatčen.

Foto: UFC

Anthony Roco Martin (vpravo) při posledním souboji proti Neilu Magnymu.

Američan byl tři dny poté z vazby propuštěn. Momentálně však čelí obvinění z ublížení na zdraví a nemravného chování na veřejném místě. Soudní slyšení je naplánováno na 19. ledna příštího roku.

Martin má na svém kontě třiadvacet profesionálních zápasů, navíc hned v patnácti případech se jednalo o účinkování v UFC. Američan v slavné organizaci působil od roku 2014, v lednu letošního roku však oznámil, že z UFC odchází.

Reklama

Související témata: