Hlavní obsah

Tragédie! Americký zápasník byl nalezen mrtvý

Bojovou scénu zasáhla další smutná scéna. Ve věku 27 let zemřel americký zápasník Jordan Young, který se v minulosti proslavil i v prestižní organizaci Bellator. V posledním roce působil v americké PFL, což byla jeho finální štace. Zprávu ohledně nešťastného incidentu potvrdila právě PFL, s vyjádřením se přidala i tělocvična American Top Team. Příčina úmrtí však zatím není známa.

Foto: Philip Joens

Zápasník Jordan Young zemřel ve věku 27 let. Příčina úmrtí není známa.

Článek

Ohledně úmrtí informoval také Američanův trenér Derik Santos, který se rozsáhle vyjádřil na svých sociálních sítích. „Dnes večer mi zavolali ohledně toho, že jeden z našich zápasníků zemřel. Potichu jsem odešel do šatny, kde jsem se rozplakal. Nemohl jsem tomu uvěřit, stále jsem slyšel jeho hlas ve své hlavě. Jen jsem tam nevěřícně stál a snažil se dát dohromady," napsal Santos na svém Twitteru.

„Vytvořili jsme si upřímný vztah. Vždy si vážil času, který jsem mu věnoval. Ještě před pár týdny jsme spolu mluvili o tom, jak se těší na rok 2022. Po zranění plánoval návrat zpět do klece. Měl jsem z toho dobrý pocit, byl pozitivně naladěný. Moc jsem se těšil na to, jak bude zase vítězit," dodal trenér.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Derik Santos (@derik_santos_boxing)

K nešťastnému incidentu se vyjádřila také tělocvična American Top Team, kde se Young od začátku své kariéry připravoval. „S těžkým srdcem jsme se dozvěděli o smrti našeho kolegy Jordana Younga. Náš tým je touto zprávou hluboce zarmoucen, protože Jordan je s naším týmem od začátku své kariéry. Výborný spoluhráč a v naší tělocvičně vždy profesionál. Bude nám hluboce chybět. Naše myšlenky a modlitby míří k Jordanově rodině," zní na sociální síti.

Sedmadvacetiletý zápasník nastoupil do čtrnácti zápasů, během kterých prohrál pouze dvakrát. V minulosti necelé tři roky působil v prestižní organizaci Bellator, načež se po roční zápasové pauze vydal směrem do americké PFL. Tam si udržel vyrovnanou bilanci jedné výhry a jedné porážky. Naposledy se v kleci představil v říjnu letošního roku, kdy se mu povedlo porazit Omara Achmedova.

Reklama

Související témata: