Hlavní obsah

Vémola sledoval nového šampiona z první řady. Dojem na něj ale neudělal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V minulosti držel opasek krále střední váhy organizace OKTAGON MMA právě on. Karlos Vémola však o něj v minulém roce z důvodu nesplnění váhového limitu přišel a střední divize se po turnaji OKTAGON 31 dočkala nového šampiona, kterým je Patrik Kincl. Terminátor však nemá strach, že by ho v budoucnu nezískal zpět.

Foto: Oktagon MMA

Turnaj OKTAGON 31 v pražské O2 areně sledoval také Karlos Vémola.

Článek

Vémola aktuálně dělá vše pro to, aby se po zranění vrátil zpět do klece, kde by se již v průběhu letošního roku mohl znovu představit. Nyní turnaj OKTAGON 31 v pražské O2 areně sledoval atypicky z role diváka, a to hned z první řady. „Mám ohromnou radost, že MMA bylo zpátky v O2 Areně," neskrýval nadšení Vémola.

Terminátor navíc musel překousnout hořký okamžik, během kterého pás šampiona střední váhy putoval na konto Patrika Kincla. Pikantní už jenom z toho důvodu, že posledním majitelem tohoto cenného opasku byl právě Terminátor.

Patrik Kincl porazil Piráta a slaví titul! Pětikolová šikana na zemi ve stylu alá Karlos VémolaVideo: Sport.cz

Střední divize se tak dočkala nového šampiona a okamžitě se spekuluje o podobě jména pro první Kinclovu obhajobu. Nejčastěji se přitom skloňuje jméno Karlos Vémola, se kterým se nový šampion v minulosti již jednou utkal. „Hlavní zápas večera mi udělal opravdu velkou radost. Oba borci nepředvedli nic, čeho bych se měl do budoucna obávat. Myslím si, že jsem od obou čekal mnohem víc," vyjádřil se Vémola na svém Instagramu.

Terminátor má v současné době jiné starosti. Již v květnu ho totiž čeká dlouho odkládaný boxerský zápas s rapperem Marpem, ze kterého již dvakrát sešlo. „Připravuju se na duel s Marpem, do přípravy dávám úplně vše. Až ho porazím, tak se budu soustředit na to, koho přede mě Ondra (promotér) postaví. Na Štvanici nebo kdykoliv jindy si pro ten pás, který je můj, dojdu," řekl odhodlaně bývalý zápasník slavné UFC.

Jeden překvapivý moment se ovšem z pohledu Vémoly na turnaji přeci jenom odehrál. Byl to zápas mezi Alexem Lohorém a Zdeňkem Polívkou. S prvně jmenovaným se totiž Terminátor v minulosti utkal právě v titulové bitvě o pás šampiona střední váhy. „Překvapil mě Lohoré. S jakou formou přišel do zápasu a s jakým přehledem přejel Polívku. To jsem opravdu nečekal," dodal šestatřicetiletý rodák z Olomouce.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.