Hlavní obsah

Z Texasu do Atlanty! Rozjetá česká fighterka kráčí za vysněným cílem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká MMA zápasnice Martina Jindrová má před sebou další krok na cestě za titulem a odměnou ve výši jednoho milionu dolarů. Jednatřicetiletá fighterka se v zámořské organizaci PFL znovu představí 1. července, kdy je v plánu souboj s Kazaškou Zamzagul Fajzallanovou. Pakliže se Jindrové povede zvítězit, s vysokou pravděpodobností to bude znamenat postup do vyřazovacích bojů.

Foto: PFL

Česká MMA zápasnice Martina Jindrová vyhlíží další zápas.

Článek

Spanilá jízda zámořskou organizací PFL pokračuje. Jindrová před necelým měsícem zdolala první překážku, kterou představovala zkušená Brazilka Vanessa Melo. Češka dominovala ve všech třech kolech a po zásluze uspěla, díky čemuž si připsala hned tři body do tabulky. A právě tento bodový zisk se bude před druhým soubojem mimořádně hodit.

"Rozhodně potřebuju vyhrát. Když se mi to nepovede, tak do semifinále nepostoupím. Chtěla bych ten zápas ukončit před limitem. Čím víc bodů do tabulky, tím bych byla lépe postavená do semifinále. Ideální by bylo šest bodů, ale jsem ráda za jakoukoliv výhru," vysvětluje Jindrová pro Sport.cz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martina Jindrová (@martinajindrova_official)

Fanynka plzeňské Viktorie naskočí zpět do zápasového tempa 1. července, kdy se proti ní postaví elitní kazašská judistka Zamzagul Fajzallanová. Rodačka z Astany má na svém kontě devět profesionálních MMA zápasů, během kterých prohrála pouze dvakrát. Jeden nezdar přišel právě při debutu v PFL, kdy Kazaška nestačila na Larissu Pachecovou, která zvítězila již po minutě a půl boje.

"Je to hodně silná soupeřka, ale na druhou stranu jsem mohla dostat i silnější. Je to rozhodně kvalitnější, než byla Melo. Není to vyshazováná 80-ka, což mě těší. Navíc jsem o dva centimetry vyšší, ale rozhodně nebude proti mně nijak obrovská," pokračuje česká ranařka.

"Vzhledem k tomu, že je to judistka, tak umí perfektně házet, jsem si jistá, že bude chtít jít se mnou na zem. Musím dávat pozor, aby mě nenaházela. Sice hází dobře, ale je trochu pomalejší, nesmím se nechat nachytat. Bude to chtít dávat hodně velké bomby v postoji, podobně jako to udělala Larissa Pachecová v minulém duelu," dodala Jindrová, která do Atlanty odlétá již 26. června.

Obě zápasnice budou bojovat nejen o vítězství, ale tako o co největší počet získaných bodů. Jindrová má aktuálně na svém kontě tři body a v případě dalšího vítězství by se s největší pravděpodobností prodrala do vyřazovací fáze letošní sezóny PFL. Právě na jejím konci visí titul a pohádková odměna ve výši jednoho milionů dolarů.

Na stejné kartě, 1. července v Atlantě, se představí také obávaná Kalya Harrisonová, která si to v hlavním zápase turnaje rozdá s Julií Buddovou. Jindrová do zámoří odlétá již 26. června.

Reklama

Související témata: