Hlavní obsah

Poslední rány před novou výzvou? Česká mašina se chce rozloučit ve velkém stylu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před několika dny kývl na nabídku zúčastnit se prestižní show Dana White's Contender Series, kde zabojuje o smlouvu v prestižní UFC, nyní ale přichází překvapivá informace. Český zápasník Matěj Peňáz se alespoň prozatím s organizací OKTAGON MMA rozloučí 21. května, kdy v pražské O2 areně změří síly s tvrdým Francouzem Alexem Lohorém. Duel se atypicky uskuteční v boxu.

Foto: Oktagon MMA

Matěj Peňáz chystá rozlučku s organizací OKTAGON MMA.

Článek

Boxerský turnaj OKTAGON Underground, jenž se uskuteční 21. května v pražské O2 areně, budí obrovskou pozornost. Na jednom galavečeru se totiž dohromady představí celá řada věhlasných jmen jako Karlos Vémola, Miloš Petrášek, Samuel Krištofič, Václav Sivák, Lucie Pudilová nebo nově oznámený Matěj Peňáz.

Pro posledně jmenovaného bojovníka se tak dost možná bude jednat o rozlučku s organizací OKTAGON MMA. Pětadvacetiletý rodák z Prahy totiž v předchozích dnech kývl na nabídku populární show Dana White's Contender Series, kde na konci srpna zabojuje přímo před zraky prezidenta Whita a dalších matchmakerů o smlouvu s UFC. Pro Peňáze se jedná o životní šanci, kterou jistě nebude chtít promarnit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

"Udělám maximum pro to, abych se tam dostal. Tím, že bych se tam dostal, by to ale nekončilo. Chci předvádět co nejlepší výkony a v co nejlepším světle reprezentovat Česko," nechal se Peňáz slyšet krátce po podepsání smlouvy s DWCS.

Ještě předtím se ale poprvé v kariéře představí v ryze boxerském duelu, kde mu společnost bude dělat urputný Francouz Alex Lohoré. Ten v minulosti dokonce zápasil s Karlosem Vémolou o pás šampiona střední váhy, tehdy se ale jednalo o zápas v MMA. Nyní je na programu boxerský souboj, který fanoušky ihned po oznámení doslova šokoval.

"Tak tohle je TOP zápas, to se povedlo," vyjádřil se jeden z uživatelů Instagramu. "Očekávám neskutečnou přestřelku, nemůžu se dočkat," navázal další. "Matěj je v postoji zvíře, to budou rozlučka ve velkém stylu," okomentoval další uživatel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články