Hlavní obsah

Záhadná smrt. Mladý sportovec byl nalezen mrtvý na ulici

Statistika úmrtí mladých sportovců, zejména boxerů, se v poslední době bohužel rapidně zvyšuje. Na vině jsou často tvrdé tréninky a ostré údery do oblasti hlavy. Dvaadvacetiletého Inda Kuldeepa Singha potkala smrt tam, kde ji nikdo nečekal. Prý byl násilně odvlečen z domu a předávkován drogami. Lidé ho poté našli v bezvědomí na ulici a ani lékaři už mu nedokázali pomoci.

Foto: The Indian Express

Boxer Kuldeep Singh zemřel.

Článek

Singh ve své boxerské kariéře získal několik medailí z juniorských soutěží. Nikdy prý nevynechal žádný trénink a těšil se z každého zápasu. Další už však bohužel nepřidá. Minulý týden byl nalezen v bezvědomí na ulici nedaleko svého domu.

„Nějací místní mladíci ho po vyučování odvlekli z našeho domu a později nám lidé řekli, že ho našli v bezvědomí na ulici," uvedla rodina pro Indian Express. Mladý boxer byl převezen do nemocnice, ale když za ním rodina dorazila, lékaři jim oznámili, že zemřel, prý na předávkování heroinem.

Foto: The Indian Express

Boxer Kuldeep Singh měl na svém kontě řadu úspěchů.

Podle pozůstalých ale mladík drogově závislý nebyl. „Místní mládež mu píchala injekce a my doufáme, že vše objasní pitevní zpráva," uvedl bratr. K záhadnému úmrtí se vyjádřil i kouč zesnulého Hardeep Singh. „Už dříve ho oslovili nějací mladíci a dostali do něj několik dávek heroinu. Musel být hospitalizován v nemocnici, ale pak zase začal trénovat. Když jsme ho viděli mrtvého na ulici, měl na sobě asi 50 stop od injekčních stříkaček, které tam však předtím neměl," popisoval.

Úmrtí mladého boxera vyšetřuje místní policie.

Reklama

Související témata: