Hlavní obsah

Esportový závodník Sirotek bude jezdit za Entropiq

Praha

Šampionát Mercedes-Benz Virtual GP 2021 je minulostí a jen pár dní po konci seriálu už dochází k pohybu ve startovním poli. Třetí muž celkového pořadí Martin Sirotek mění stáj a nově bude jezdit za pražskou organizaci Entropiq. Dvaatřicetiletý pilot dříve působil u týmu ESET. V černo-zelené organizaci Sirotek nahradí Michala Matouška, týmového kolegu bude dělat Lukáši Podstatovi, který Virtual GP ovládl.

Foto: @Entropiqteam

Esportový pilot Martin Sirotek mění stáj, nově bude jezdit za organizaci Entropiq.

Článek

O nové posile informoval Entropiq prostřednictvím oficiálního klubového webu. V týmu naopak končí pátý muž celkového pořadí skončeného ročníku Virtual GP Matoušek.

Sirotek má za sebou několik účastí v mezinárodních soutěžích v iRacingu a SimRacingu. Od nového působiště si slibuje profesionální zázemí a prosadit se chce zejména mezi zahraniční konkurencí.

„Očekávám excelentní spolupráci včetně adekvátní podpory, ať se mohu maximálně soustředit na ty nejlepší možné výsledky a celkovou SimRacingovou performance včetně fyzické a mentální kondice," uvedl Sirotek prostřednictvím webu Entropiqu.

„Očekávám viditelné zlepšení mých řidičských a závodních schopností zejména díky profesionální týmové podpoře ze strany Entropiqu a perfektnímu kolegovi (Podstata). Hlavním cílem jsou stabilní kompetitivní výsledky na světové scéně," dodal Sirotek.

Reklama

Související témata: