Hlavní obsah

T9 Laky bude hrát za eRepre a zabojuje o prestižní FIFAe Nations Cup

Praha

Přední český FIFA hráč Lukáš „T9 Laky“ Pour posílil tým české esportové reprezentace. Vítěz ankety eFotbalista roku 2020 a plejer hájící barvy plzeňské Viktorie doplní v reprezentačním dresu Jana „Emericksona“ Krupičku a Michala „Drmiho“ Drasticha, se kterými zabojuje v blížící se kvalifikaci o postup na prestižní FIFAe Nations Cup 2022.

Foto: eRepre

Esportový hráč FIFA Lukáš „T9 Laky“ Pour posiluje českou eRepre.

Článek

„Reprezentovat Česko je pro mě ohromná čest a za tuto možnost jsem nesmírně rád. Budu se snažit splatit důvěru co nejlepšími výkony a pomoct dostat eRepre mezi ty nejlepší země ve FIFA," zmínil třiadvacetiletý T9Laky při podpisu smlouvy.

Lakyho a jeho spoluhráče v eRepre čeká start kvalifikace na eNations Cup 16. a 17. prosince, mezinárodní zápasy bude možné sledovat živě.

„Přímá nominace T9Lakyho do eRepre byla otázkou času. Dlouhé roky prokazuje, že patří v Česku mezi absolutní špičku, několikrát byl českou jedničkou žebříčku Global Series a dokáže konkurovat i světovým hráčům. Ceníme si také Lakyho profesionálního přístupu, vždy s ním byla dobrá spolupráce," uvedl Daniel Bartošek, manažer eRepre.

Pour patří dlouhodobě k české FIFA špičce. Ovládnout dokázal mnoho tuzemských turnajů i soutěží. Mezi nejvýraznější triumfy patří mistrovský titul z e:Ligy z roku 2020. Na mezinárodní scéně se mu podařilo kvalifikovat se na EA FUT Champions cup #2 do Londýna mezi 32 nejlepších hráčů světa.

Reklama

Související témata: