Hlavní obsah

Druhý finalista Penalty Shot Battle je jasný! Další duel poslal do závěrečné bitvy pražský celek

Florbalová Livesport Superliga již vyhlíží svůj vrchol v podobě Superfinále v pražské O2 aréně. Do finále také směřuje dovednostní nájezdová soutěž Penalty Shot Battle.

Semifinále Penalty Shot Battle 1. SC Tempish Vítkovice vs. Black AngelsVideo: Český florbal

 
Článek

V něm se představí hráči Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a vítěz druhého semifinále. V tom se střetli zástupci 1. SC Tempish Vítkovice a pražského celku Black Angels. Ty reprezentoval v nájezdovém souboji brankář Ondřej Matiášek a útočník Jakub Boček. Vítkovické barvy zase hájili gólman Denis Jasiok a Adam Palčinský. Kdo doplnil druhou finálovou pozici? Kdo poměří síly s hráči Mladé Boleslavi? Podívejte se na video, jak se vše vyvinulo ve prospěch Pražanů.

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navazuje na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů. V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil. Týmy mezi sebou soupeří v atraktivním penaltovém rozstřelu.

Z úvodních sedmi kol vzešlo celkem sedm postupujících mužstev, které postoupily do čtvrtfinále. Dále Penalty Shot Battle pokračuje klasickým systémem „pavouka" až do finále, které určí vítěze. To se stane ve středu 6.4., pár desítek hodin před vypuknutím Superflinále Livesport Superligy, které se v O2 aréně uskuteční 9. 4. 2022.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.