Hlavní obsah

Kdo bude osmým čtvrtfinalistou? Hlasujte o divoké kartě v Penalty Shot Battle

V letošním ročníku dovedností soutěže Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle se proti sobě postavily celky české nejvyšší florbalové soutěže Livesport Superligy. Ty svedly souboj v atraktivních samostatných nájezdech. Z úvodních kvalifikačních kol, které jste měli možnost v posledních týdnech vidět u nás na webu, vzešlo sedm čtvrtfinalistů. Osmého z nich nyní můžete zvolit vy. Divokou kartou mohou fanoušci poslat svého favorita do dalších bojů.

Foto: Český florbal

Florbalový Penalty Shot Battle: Liberec vs. Česká Lípa

Článek

Livesport Superliga nyní míří do vyřazovacích bojů play off. Superligové týmy čekají tuhé boje, které vyvrcholí tradičním Superfinále. To se uskuteční v pražské O2 aréně v termínu 9. dubna 2022. Vstupenky na napínavé utkání, které rozhodne o vítězi ročníku 2021/2022, jsou nyní v prodeji.

Do čtvrtfinálových bojů se v nájezdové soutěži probojovaly celky Fatpipe Florbal Chodov, 1. SC Tempish Vítkovice, Black Angels, Navláčil Panthers Otrokovice, FBC 4Clean Česká Lípa, Tatran Střešovice a Předvýběr.cz Mladá Boleslav.

Kdo doplní postupující osmičku? Hlasovat můžete až do neděle 27.2. 12:00 hodin.

Kterému týmu udělíte divokou kartu ve florbalovém Penalty Shot Battlu? Hlasujte pro svého favorita až do neděle 27. února 12.00!
FbŠ Bohemians
12,6 %
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
7,6 %
FBŠ Hummel Hattrick Brno
6,3 %
FBC Liberec
35,3 %
TJ Sokol Královské Vinohrady
2,1 %
ACEMA Sparta Praha
23,5 %
SOKOLI Pardubice
12,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 238 čtenářů.

Reklama