Hlavní obsah

Penalty Shot Battle: Jednoznačná záležitost, o dalším semifinalistovi je rozhodnuto

Další pokračování série nájezdových soubojů florbalistů tuzemské Livesport Superligy je zde. V pořadí třetím čtvrtfinále se představili hráči pražského celku Black Angels, kteří vyzvali zástupce mužstva Navláčil Panthers Otrokovice.

Penalty Shot Battl: Black Angels vs. Panthers Otrokovice.Video: Český florbal

 
Článek

Pražské Black Angels reprezentoval útočník a třetí nejproduktivnější hráč základní části Superligy Jakub Boček. Do brány se pak postavil jednatřicetiletý zkušený gólman Ondřej Matiášek.

Za soupeře vyslal celek ze zlínského kraje Ronalda Gašparíka, který se stal letos v Otrokovicích nejproduktivnějším hráčem. Společně s ním dorazil na čtvrtfinálový souboj brankář Adam Kohút. Jak se hráči popasovali s nájezdovou loterií? Kdo byl šikovnější a zajistil si potup do semifinále?

Příští díl čtvrtfinále Penalty Shot Battlu můžete očekávat v neděli 27.3., kdy se mezi sebou utkají týmy pražských Fat Pipe Florbal Chodov a 1. SC Tempish Vítkovice.

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navazuje na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů.

V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil. Týmy mezi sebou soupeří v atraktivním penaltovém rozstřelu. Z úvodních sedmi kol vzešlo celkem sedm postupujících mužstev, které postupují do čtvrtfinále. Dále bude Penalty Shot Battle pokračovat klasickým systémem „pavouka" až do finále, které určí vítěze. To se stane těsně před vypuknutím Superfinále Livesport Superligy, které se v O2 aréně uskuteční 9.4.2022.

Reklama

Související témata: