Hlavní obsah

Góly, které dává Schick? Napadnou jen tři nejlepší hráče světa, tvrdí český reprezentant

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český fotbalista Patrik Schick prožívá fantastickou sezonu v německé bundeslize, kde vstřelil za Leverkusen 24 gólů a u dvou branek asistoval. To vše navíc stihl během 26 duelů. Není proto divu, že se jméno kanonýra často objevuje v souvislosti s možným přestupem. Tématu se věnuje pořad Premier Class na Sport.cz. „Schick je neuvěřitelný… má všechno od A do Z, jedna věc je vidět ho v zápase, že dělá věci, jak se dělat mají, ale on je má i v tréninku,“ prozrazuje reprezentační spoluhráč Jakub Jankto, který je hostem fotbalového pořadu na Sport.cz.

Góly, která dává Schick, napadnou jen top 3 hráče na světě, chválí spoluhráčVideo: Sport.cz

 
Článek

Křídelník španělského Getafe říká, že Schick hlavně musí udržet kvalitu, aby patřil mezi světovou špičku. „Takové výkony musí podávat furt, aby byl tím útočníkem, co je Benzema, co byl Raúl, co je Ronaldo, i když to už možná přeháním..." přemýšlí nahlas.

26letý fotbalista přiznává, že nepostřehl ve španělských médiích zmínku o tom, že by o stejně starého Schicka měli mít zájem v Realu Madrid či Barceloně. Vedení německého klubu se nechalo slyšet, že český kanonýr je neprodejný, jenže všechno se může změnit, pokud na stole přistane nabídka z některého z fotbalových gigantů.

Už to netrollím jako v Sampdorii, prozrazuje Jankto o své roli náhradníka v pořadu PREMIER CLASSVideo: Sport.cz

Pokud by však Bayer přece jen byl ochoten Schicka uvolnit, neměl by podle Jankta mít o zájemce nouzi. „V jeho formě, co má, si myslím, že by mohl hrát opravdu všude," myslí si host pořadu Premier Class.

Více najdete ve videu ze studia Sport.cz.

PREMIER CLASS, fotbalový pořad na Sport.cz s českým reprezentantem Jakubem Janktem.Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: