Hlavní obsah

Trenér fotbalistů Dortmundu Klopp si nechal transplantovat vlasy

Berlín

Trenér semifinalistů fotbalové Ligy mistrů Borussie Dortmund Jürgen Klopp si nechal transplantovat vlasy. Přiznal to pátečnímu vydání německého deníku Bild. Pětačtyřicetiletý úspěšný kouč se tak prý rozhodl rázně skoncovat s rostoucími kouty na hlavě.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Trenér semifinalistů fotbalové Ligy mistrů Borussie Dortmund Jürgen Klopp.

Článek

Na začátku roku Klopp překvapil výrazným zkrácením svého sestřihu. Podle Bildu ve stejné době absolvoval zákrok na soukromé klinice v Düsseldorfu, která se zaměřuje na tento typ zkrášlujících operací.

"Je to pravda. Podstoupil jsem transplantaci vlasů. Myslím, že výsledek je docela dobrý, nebo ne?" řekl listu Klopp, který byl v začátcích své trenérské kariéry v Mohuči kvůli svému účesu a kulatým brýlím v Německu přezdíván "fotbalový Harry Potter".

Není přitom první hvězdou fotbalového světa, která prodělala chirurgickou úpravu porostu hlavy. Před dvěma roky se k ní přiznal i útočník Manchesteru United Wayne Rooney. "V pětadvaceti jsem měl pleš. Proč bych to neměl udělat. Z výsledku mám velkou radost," prohlásil tehdy anglický ostrostřelec.

Z dalších prominentů mají transplantaci vlasů za sebou například bývalý italský premiér Silvio Berlusconi nebo britský zpěvák Elton John.

Reklama

Související témata: