Hlavní obsah

Budějovice hlásí další posilu. Do Dynama přichází křídelník Sliacky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisty Českých Budějovic na konci minulého týdne v závěru přestupového období posílil křídelník Viktor Sliacky. Slovenský reprezentant do 20 let bude v Dynamu hostovat do konce sezony z druholigové Petržalky, součástí dohody je i opce na přestup. Jihočeský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Foto: Václav Pancer, ČTK

Takhle se fotbalisté Českých Budějovic radovali z výhry 2:1 nad Olomoucí a posunu na předposlední místo ligové tabulky.

Článek

Sliacky dal na podzim za třetí tým druhé slovenské ligy v 15 zápasech jeden gól. „Je to slovenský reprezentant do 20 let, který bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem, o své místo v prvním týmu Dynama bude bojovat,“ uvedl sportovní ředitel Jihočechů Milan Čadek.

Českobudějovičtí, jimž patří předposlední místo v prvoligové tabulce, na konci zimní přestupového období vydatně posilovali. Dynamo oznámilo, že angažovalo také srbského reprezentanta do 21 let Uroše Laziče a na hostování francouzského defenzivního univerzála Florenta Poulola a slovenského levého beka či záložníka Mateje Madleňáka.

Reklama