Hlavní obsah

Drsný vzkaz Rosickému! Fanoušci Sparty sprostě spílají vedení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve fotbalové Spartě to vře a dalo se čekat, že napjatá situace bude mít odezvu i ve středečním zápasu ligové nadstavby se Slováckem. Letenští jsou po nedělním fiasku v Plzni definitivně ze hry o titul a fanoušci v kotli nyní dali ostře najevo, že jen odvolání trenéra Pavla Vrby jim nestačí.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Fanoušci Sparty se dožadují v duelu se Slováckem konce Tomáše Rosického ve funkci sportovního ředitele.

Článek

Žádají odchod sportovního ředitele Tomáše Rosického, které je pro ně hlavním viníkem ligového krachu. Hned na úvod utkání se Slováckem vyvěsili v kotli všeříkající transparent.

„Vyhazovy trenérů nejsou řešením, vynikající hráč nerovná se úspěšný ředitel. Roso, odejdi!" dožadovali se. Hráčská legenda klubu tak ve funkcionářské pozici upadla v nemilost.

Ještě před úvodním hvizdem přišel vulgární pokřik: „Vedení Sparty je banda čur**." Totéž poselství zopakovali ve 28. minutě.

Sparťany vede ve středu po Vrbově pondělním odvolání dosavadní kouč rezervy Michal Horňák. Poslední domácí zápas na Letné hrají Bořek Dočkal a Adam Hložek.

Reklama

Související témata: