Hlavní obsah

Sparta - Lokomotiv 2:3Exslávista Kuchta ničil rivala! Šoupl mu dva góly za poločas, Pražané v Marbelle padli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ani jeden gól jí v české lize nedal, jen v poháru. Sotva však exslávista Jan Kuchta zamířil do Lokomotivu Moskva, hned si proti rivalovi zařádil. Fotbalisté pražské Sparty hráli ve španělské Marbelle svůj druhý přípravný zápas na soustředění - a český reprezentant je ničil. Skóroval hned dvakrát a aktuálně 6. tým ruské ligy nakonec vyhrál 3:2. Kuchta dal za Lokomotiv gól také Jablonci při remíze 1:1.

Foto: fclm.ru

Jan Kuchta hrdinou Lokomotivu!

Článek
Fotogalerie

Všechno mohlo být jinak, kdyby Hancko hned v úvodu zápasu proměnil pokutový kop za faul na Gabriela. Jindy spolehlivý exekutor ovšem zaváhal, trefil pouze tyč.

Možná Hancka rozhodil prudký vítr, v němž se hrálo, bývalý kanonýr Slavie si každopádně žádné vrásky s podmínkami nedělal. Hned ve své první šanci nezaváhal, ve 13. minutě po dlouhém centru z hloubi pole těžkým kopem bez přípravy otevřel skóre. O šestnáct minut později pak po chybě brankáře Holce šoupl nedávnému rivalovi ještě druhý gól...

Do druhé půle už fantom Kuchta nenastoupil, což bylo pro Spartu štěstí. Pražanům pomohl příchod kapitána Dočkala, který nejprve z přímého kopu nahrál na snižující branku Krejčímu mladšímu, poté připravil vyrovnání Čvančarovi.

Posila z Jablonce pak trefila ještě tyč, takže vítězný gól si po rohu připsal Kerk. Letenští se strachují o Haraslína, který ze hřiště odkulhal za podpory masérů. Po něm se zranil také Čvančara.

Přípravné fotbalové utkání ve Španělsku:
Sparta Praha - Lokomotiv Moskva 2:3 (0:2)
Branky: 61. Ladislav Krejčí mladší, 65. Čvančara - 12. a 29. Kuchta, 85. Kerk.
Sparta: Holec - Gabriel (60. Wiesner), Panák, Čelůstka (46. Vitík), Hancko (46. Ladislav Krejčí starší) - Pešek (46. Sáček), Pavelka (46. Dočkal), Ladislav Krejčí mladší, Hložek (60. Čvančara, 82. Sejk), Haraslín (60. Ryneš) - Pulkrab (46. Minčev). Trenér: Vrba.

Reklama

Související témata: