Hlavní obsah

Fotbalové Teplice vyjádřily nespokojenost s výsledky, ke změnám ale nesáhly

Vedení fotbalových Teplic vyjádřilo hrubou nespokojenost se začátkem sezony, k personálním změnám však zatím nesáhlo. Po úterním zasedání i setkání se sportovním vedením v čele s trenérem Radimem Kučerou plánuje představenstvo klubu jednat s nejzkušenějšími hráči a věří ve zlepšení v příštích třech ligových zápasech. Severočeši zatím nezískali ani bod a po třech porážkách jim patří poslední 16. místo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petar Musa ze Slavie Praha a Martin Chlumecký z Teplic během utkání.

Článek

"Představenstvo FK Teplice na úterním zasedání vyjádřilo hrubou nespokojenost s výsledky utkání začátku podzimní části soutěžního ročníku Fortuna:Ligy 2021/22. V tomto směru se uskutečnilo také jednání se sportovním vedením a hlavním trenérem "A" mužstva FK Teplice. Vedení se rozhodlo také pro vyvolání jednání s nejzkušenějšími hráči, tak aby se zanalyzovaly konkrétní příčiny současné situace. Vedení však odmítá činit unáhlená rozhodnutí a to i přes to, že situaci vnímá jako velmi vážnou," uvedl klub na oficiálních stránkách.

Teplice jsou jediným týmem v nejvyšší soutěži, který v novém ročníku nebodoval. Po porážkách s Českými Budějovicemi (0:1) a Slavií (1:3) nestačily naposledy na Zlín a na jeho hřišti podlehly 0:3. Nedařilo se jim ani v přípravě, kde prohrály čtyři ze sedmi zápasů, nebo i v minulé sezoně. V ní skončili Severočeši patnáctí, tedy na poslední příčce, která zajišťovala záchranu.

Představenstvo ve složení Pavel Šedlbauer, Libor Sehnal, Jiří Mašek a Rudolf Řepka proto očekává v příštích třech zápasech do reprezentační pauzy zlepšení, a to v přístupu, nasazení a především výsledcích. Podle vedení mužstvo ve dvou ze tří odehraných zápasů herně nepropadlo, i když vyšlo bodově naprázdno. "Poslední utkání ve Zlíně však bylo hodnoceno jako velmi nepovedené," uvedl klub. "Vedení je přesvědčeno, že i přes velmi těžké vylosování se situace začne rychle obracet k lepšímu," dodaly Teplice.

V příštím utkání vyzvou v neděli doma severočeského rivala z Jablonce.

Reklama

Související témata: