Hlavní obsah

Hráčem měsíce je Krmenčík, trenérům v srpnu vládl Páník

Praha
Aktualizováno

Nejlepším hráčem první fotbalové ligy za srpen byl zvolen plzeňský útočník Michael Krmenčík, který ve čtyřech zápasech pomohl k výhrám pěti góly. Koučům vládl Bohumil Páník, jehož Ostrava vyhrála všechny čtyři zápasy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Koukejte, kolik jsem vám jich tam poslal! Michael Krmenčík skolil Boleslav hattrickem.

Článek

Pětadvacetiletý útočník Plzně v srpnu zářil. Ve čtyřech odehraných zápasech dokázal Michael Krmenčík nastřílet hned pět gólů, přičemž proti Mladé Boleslavi, kterou viktoriáni porazili vysoko 6:1, se blýskl hattrickem. A právě proti Bolce odehrál útočník, o jehož služby měl v posledních dnech zájem francouzský klub z Bordeaux, jubilejní 100. ligové utkání.

Ostravský Baník se v minulé sezóně zachraňoval až do posledního kola, tentokrát mu start vyšel náramně. Vždyť na konci srpna byl na třetím místě ligové tabulky! Páníkovi svěřenci v srpnu odehráli čtyři zápasy a všechny vyhráli - Příbram porazili vysoko 3:0, na hřišti Bohemians uspěli 1:0, v Olomouci vyhráli 4:1 a v posledním utkání měsíce zdolali pražskou Duklu 2:0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.