Hlavní obsah

Kobra bude Drákulou! Ondrášek má po odchodu z Plzně nové angažmá

Aktualizováno

Vysloužil si přezdívku Kobra, teď se bude snažit, aby se stal karpatským Drákulou. Dvaatřicetiletý fotbalový útočník Zdeněk Ondrášek s Plzní nezahájil přípravu, od klubu dostal svolení hledat si nové angažmá. Na něm se nyní domluvil v rumunském FCSB. Viktoria potvrdila informaci na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zdeněk Ondrášek během debutu za Viktorii Plzeň.

Článek

Vítejte! Čeština se skví na sociální síti elitního rumunského klubu. Přivítání je určeno útočníkovi, který se po Norsku, Polsku a Americe podívá do další destinace.

Zdeněk Ondrášek už pózuje v novém dresu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FCSB (@fcsbofficial)

Do Plzně přestoupil loni v září z amerického Dallasu, za sebou měl angažmá v polské Wisle Krakow, norském Tromsö i duely v reprezentačním dresu. Na západě Čech vstřelil 6 gólů ve 31 ligových zápasech, prosadil se také ve 3. předkole Evropské ligy proti SønderjyskE.

Správnej blázen Zdeněk Ondrášek. Svítivou barvu venkovních reprezentačních dresů chtěl mít na hlavěVideo: Sport.cz

Po sezoně strávené v červenomodrém dresu míří zpět do zahraničí, upsal se rumunskému FCSB. „Zdeňkovi Ondráškovi děkujeme za služby, které pro náš klub odvedl. Na startu nové sezony jsme si vyhodnotili, že bude pro obě strany lepší, když se naše cesty rozejdou a dali Zdeňkovi svolení s hledáním nového angažmá, na němž se nyní domluvil s FCSB. Přejeme mu v novém působišti hodně štěstí," komentuje přestup generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Na Viktorku budu vzpomínat jen v dobrém. Chtěl bych poděkovat i všem fanouškům, klubu budu držet palce a když čas dovolí, rád se tu vždy zastavím," vzkazuje Ondrášek.

Kobra tak odchází do týmu, který Viktoria potkala v sezoně 2017/2018 nejprve ve třetím předkole Ligy mistrů a poté ve skupinové fázi Evropské ligy.

Reklama

Související témata: