Hlavní obsah

Podraz na Krmenčíka! Fanoušci Sparty si vychutnali rebela z Edenu, Tvrdík nechápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To snad není možné. Fanoušci Slavie s otevřenou pusou zírali na snímek útočníka Michaela Krmenčíka. Ten je po čase opět hitem sociálních sítí. Ani vedení vršovického klubu nejprve nechápalo, proč se český reprezentant nechal rozesmátý vyfotit v hloučku příznivců Sparty, tedy největšího rivala mistrovského klubu z Edenu. Vypadalo to, že má „Krmelec" zaděláno na pořádný průšvih. Ten se ale podle všeho nakonec konat nebude, i když řada fanoušků jistě bude kroutit hlavou, do čeho se zkušený fotbalista namočil.

Foto: @outofcontestspa

Fotbalového útočníka Slavie Michaela Krmenčíka nachytali fanoušci Sparty.

Článek

Napětí nejprve vzrostlo ve chvíli, kdy se ukázalo, že nejde o fotomontáž, ale o autentický snímek. Do ztracena se tak rozplynulo tvrzení slávistického bosse Tvrdíka, jenž obrázek označil za fake. Mýlil se. Krmenčík se s fanoušky vyfotil zcela dobrovolně. Vysvětlení proč je nakonec jednoduché.

Krmenčík si šel o víkendu dobrovolně zahrát za slávistickou rezervu proti béčku Jablonce. Duel se hrál v severočeských Břízkách a právě tam bouřliváka v sešívaném dresu požádala skupina fanoušků o společnou fotku. Přesně tak popsal na sociálních sítích situaci i Krmenčík.

„Parta kluků se chtěla vyfotit při rozlučce se svobodou. Neodmítám nikdy nikoho. Odpočítali 321... zvedli svršky a fotka byla na světě," svěřil se na sociálních sítích útočník sešívaných.

Absolutně prý netušil, co je partička zač a už vůbec, jakému klubu fandí. V dobré víře jen vyhověl jejich přání. „Nevěděl jsem, oč jde. Prostě se jim povedl prank na mě. Za to klobouček," přiznal fotbalista, že jej fanoušci rivala pořádně dostali. Ani se na ně nezlobil. „Za to klobouček. Šlo o vtip z jejich strany. Jinak byli velice slušní. A já to dál odmítám řešit. Není co," dodal Krmenčík.

Tomu už se povedlo v této sezoně naštvat hráče, trenéra i fanoušky Plzně. Svému bývalému klubu vstřelil v říjnu minulého roku gól a divoce jej slavil. Následně si měl hráče dobírat kvůli tomu, jaké berou ve Viktorii výplaty. Zavařil si tehdy i o pár dní dříve, když se zapojil do děkovačky a křičel „Zku....á Plzeň."

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. David Limberský, dlouholetá opora Viktorie, reagoval na sociálních sítích. „Krmenčík je největší ostuda, co kdy v Plzni byla," zveřejnil na svém instagramovém profilu. Vzápětí přidal fotografii s Krmenčíkovým dresem v krbu.

Svůj názor na útočníka vyjádřil na sociální síti i kanonýr Viktorie Jean David Beauguel a ani jeho hodnocení nebylo lichotivé.

Reklama