Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Dojde v Plzni na překvapivé rozuzlení s majitelem? A jak si Sparta poradí s rozpadem ofenzivy?

Ve fotbalovém studiu řešíme vystoupení českých klubů v evropských pohárech a jejich další šance. Nejnadějněji vypadá pozice Plzně, která je stále reálně ve hře o účast v základní skupině Ligy mistrů, když zdolala Tiraspol 2:1. „Jsem přesvědčený, že postoupí do dalšího kola,“ reaguje Stanislav Levý v pořadu Přímák na Sport.cz.

Přímák se Stanislavem Levým.Video: Sport.cz

 
Článek

Co aktuální situace Západočechů znamená směrem k vyjednávání o novém investorovi? „Já osobně bych se vůbec nebránil zahraničnímu majiteli," říká 64letý kouč. Jaké scénáře jsou však reálně ve hře? Více najdete ve videu či podcastu.

Zabýváme se také zápasy Slovácka s Fenerbahce a Slavie s řeckým soupeřem. „Panathinaikos mě zklamal. Směrem dopředu nepředvedl vůbec nic," kritizuje Levý.

Sparta se musí popasovat s pětizápasovým distancem pro svou největší letní posilu. Jan Kuchta za zákrok na libereckého brankáře Vliegena nejspíš vynechá zápasy proti Českým Budějovicím, Olomouci, Mladé Boleslavi, Bohemians a Jablonci. Letenským se navíc hned v prvním kole zranil Lukáš Haraslín, a tak bude mít kouč Priske co dělat, aby poskládal novou ofenzivu.

První srpnový víkend je ve znamení startu Premier League a bundesligy. Jaká jsou očekávání od českých hráčů?

Reklama

Související témata: