Hlavní obsah

Scházel klid ve finální fázi. Na bod jsme v Jablonci měli, posteskl si Ladra

Po pohárovém nezdaru s FCSB si chuť nespravili. Po čtvrteční porážce s Rumuny padli fotbalisté Mladé Boleslavi i v ligové bitvě s domácím Jabloncem. Byť herně na Střelnici nepropadli.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jakub Fulnek z Mladé Boleslavi.

Článek

„Je to škoda. Jablonec má zkušené mužstvo. Udělali jsme dvě chyby po rozehrávce a on je potrestal," utrousil záložník Jakub Fulnek. Středočechům navíc chyběli na hrotu kanonýři Komličenko i Mešanovič a absence ofenzívních klenotů byla v šestnáctce znát.

„Samozřejmě Komli dal loni 29 gólů a na dalších deset nahrál. Mešanovič vstřelil hattrick proti Spartě. Na druhou stranu dneska byli v útoku Jirka Klíma s Wagym (Tomáš Wágner) a ti mají taky svoji kvalitu. Scházel nám klid ve finální fázi. Škoda, alespoň na bod jsme tu měli," povzdechl si jediný boleslavský střelec na Střelnici Tomáš Ladra.

Zatímco před vlastními fanoušky Středočeši válí, na cizích hřištích zatím ve dvou zápasech nebodovali, navíc vsítili pouhý jeden gól.

„Doma nám to tam padá víc, ale určitě nejezdíme ven s nějakým strachem," ujistil Ladra. „Do vápna chodíme doma asi trochu dravěji. To nám tady v Jablonci chybělo," připomněl Fulnek, jehož tým měl jen dva dny na to, aby vyhnal z hlavy zklamání po vyřazení ve třetím předkole Evropské ligy. „Tým podal v Jablonci dobrý výkon, vytýkat mu budu jenom nevyužité šance. Máme teď celý týden, abychom se dali do kupy. Jestli ale budeme podávat takové výkony, nemám o nás strach," řekl trenér boleslavský kouč Jozef Weber.

Reklama

Související témata: