Hlavní obsah

Sparta se na finále poháru vítězně nenaladila. Chyběl nám druhý gól, posteskl si Heča

Další zklamání. Fotbalisté pražské Sparty doma pouze remizovali s Hradcem Králové (1:1) a tři kola před koncem ligové nadstavby se jim tak opět vzdálil titul. Pražané nevyužili možnost přiblížit se vedoucím týmům tabulky, které si v neděli vezmou body navzájem. Spartu navíc čeká už ve středu finále domácího poháru na Slovácku. Proti Votrokům dokázal svůj tým několikrát podržet brankář Milan Heča. Doufá, že se Sparta dokáže oklepat a vyhrát trofej.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankáři Sparty Praha Dominik Holec a Milan Heča po utkání.

Článek
Fotogalerie

Je odchovancem Slovácka a proti svému mateřskému klubu se nejspíš postaví i ve finále poháru. Milan Heča hodnotí utkání s Votroky v rozhovoru pro klubovou televizi.

Nepodařilo se vám navázat na vítězství z minulého kola. Může to mít vliv na středeční finále poháru?

Doufám, že ne... Věřím, že se z toho hned oklepeme. Máme možnost vyhrát trofej, takže se z toho musíme probrat a jít dále.

Florin Nita mimo sestavu. Situaci rumunského brankáře rozebíráme v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

Sparta s Hradcem pouze remizovala, co vedlo ke ztrátě dvou bodů?

Měli jsme šance, tlačili jsme, bohužel jsme svoje možnosti nevyužili, a to rozhodlo. Kdybychom přidali druhý gól, tak by bylo po zápase.

Překvapil vás nějak vývoj duelu? Vstup do druhé půli byl povedený, navíc jste šli do vedení....

Začátek druhé půle byl ideální, bohužel pak jsme to mohli zlomit, ale šance jsme nevyužili a inkasovali branku ze standardní situace. Hradec už pak hrál na brejky, zatlačili jsme ho, ale nic se nám nepodařilo proměnit.

Šlo z vašeho pohledu udělat něco lépe u inkasované branky? Míč by asi takto projít vápnem neměl.

Těžko říct, došlo tam k teči... Mysleli jsme, že Rada bude z přímého kopu střílet na bránu, bohužel oni po teči byli u míče dříve.

Reklama

Související témata: