Hlavní obsah

Záložník Mareček přestoupil ze Slovácka do Bohemians 1905

Fotbalista Daniel Mareček přestoupil ze Slovácka do Bohemians 1905. Třiadvacetiletý záložník podepsal s Pražany tříletý kontrakt do konce roku 2024. Klokani o tom informovali na svém webu.

Foto: fcslovacko.cz

Daniel Mareček ze Slovácka vyztuží kádr pražských Bohemians.

Článek

"Do Ďolíčku se moc těším, těším se na skvělou atmosféru a fanoušky. Navíc bydlím v Úvalech, takže to mám kousek a na tréninky do Uhříněvsi ještě blíž," prohlásil Mareček. V pondělí zahájí s Bohemians zimní přípravu, vršovické mužstvo je po podzimní části na 12. místě.

"Daniel Mareček se řadil mezi zimní transferové priority Bohemians. Dan je poctivý, kondičně i silově skvěle připravený fotbalista, který ideálně pasuje do herního stylu Bohemians i dlouhodobé klubové strategie. Vršovičtí v něm získávají také charakterově výborného hráče, který může v dohledné době plnit roli jednoho z lídrů," uvedl Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

Mareček je odchovancem pražské Sparty a v minulosti hostoval ve druhé lize ve Vlašimi a Českých Budějovicích. Dosavadních 19 prvoligových startů, v nichž vstřelil jeden gól, si připsal v dresu Slovácka.

Reklama

Související témata: