Hlavní obsah

Jihlava rozdrtila Čáslav 6:1, gól dala i přímo z rohu

JIHLAVA

Jihlavští fotbalisté deklasovali v předehrávaném utkání 7. kola druhé ligy Čáslav 6:1 a minimálně do soboty se usadili v čele tabulky. Po dvou gólech dali Dolejš a kapitán Dort, který proměnil dvě penalty. Jednu branku vstřelili domácí dokonce přímo z rohového kopu. Z posledních dvou zápasů má Jihlava skóre 10:2, neboť v minulém kole zvítězila podobně jednoznačně ve Zlíně.

Článek

Skóre se dnes poprvé změnilo v 10. minutě, kdy přetažený centr Veselého z pravé strany našel Tecla, který vrátil míč zpátky do vápna a Dolejš střelou do protipohybu gólmana poslal Vysočinu do vedení. Druhou branku přidal z penalty Dort poté, co Bártl stáhl ve vápně Görnera. Po dalších dvaceti minutách poslal Dort nadýchaný centr do vápna, kde se k němu dostal Tlustý a pohotovou střelou rozvlnil síť. Těsně před pauzou fauloval Dragoun útočníka Tecla a penaltu znovu proměnil Dort.

Po přestávce už domácí zvolnili, přesto přidali další branky. Nejprve se dvacet minut před koncem trefil přímo z rohu Krutý a pět minut nato se prosadil Dolejš. Ten skóroval dorážkou do prázdné branky poté, co Bača pokazil hostům rozehrávku. Čestného úspěchu se Zenit dočkal až dvě minuty před koncem díky Fikejzovi. Čáslav tak odjela s nejvyšším přídělem v dosavadním průběhu soutěže.

Reklama

Související témata: