Hlavní obsah

Sokolov potvrdil zájem Teplic o trenéra Šmejkala

Sokolov

Vedení druholigového fotbalového klubu ze Sokolova potvrdilo, že o trenéra tamního Baníku Daniela Šmejkala se zajímá prvoligový FK Teplice.

Foto: Josef Pešout, Právo

Daniel Šmejkal.

Článek

„Došlo k určitému posunu v tom směru, že pan Šmejkal je v užším výběru Teplic, které ale údajně mají v hledáčku i další jména," řekl ředitel Baníku Sokolov Tomáš Provazník pro Sport.cz.

V západočeském klubu jsou připraveni na různé varianty. „Tepličtí nám neřekli, že pana Šmejkala vysloveně preferují. Ale v pondělí nám sdělí, jestli mají zájem na jeho angažování. Pokud si ho přece jen vyberou jako trenérskou jedničku, vstoupíme do jednání oficiální cestou na úrovni vedení klubů. Následovalo by naše jednání s trenérem Šmejkalem o jeho uvolnění a vyvázání ze smlouvy - a další kroky," uvedl sokolovský ředitel.

Podle Provazníka povede trenér Šmejkal v sobotu fotbalisty Sokolova v posledním zápase FNL na hřišti Pardubic. Západočeský tým bez ohledu na výsledky závěrečného dějství obsadí v soutěži čtvrté místo v tabulce, když jej předstihly jen postupující celky do první ligy Hradec Králové a Karviná a třetí Znojmo.

Reklama

Související témata: