Hlavní obsah

Hlavolam pro Plzeň! Běloruský soupeř změnil Gruzii na Arménii

Aktualizováno

Soupeř je papírovým outsiderem, a tak Viktorku zkouší ještě dávno před úvodním výkopem. Odvetu 2. předkola Konferenční ligy s Dynamem Brest odehraje fotbalová Viktoria Plzeň ve čtvrtek 29. července (18:00 SELČ) v arménském hlavním městě Jerevanu. Jedná se o změnu plánu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Filip Kaša z Viktorie Plzeň.

Článek

Všechno je jinak. Běloruský klub se až nyní rozhodl nepořádat utkání podle původního plánu v Gruzii a přeložil jej právě do Arménie.

„Samozřejmě to pro nás znamená jisté komplikace především v logistice. Měli jsme již rezervované letadlo do Gruzie, stejně tak hotel, transfery a další nezbytnosti. To vše nyní musíme přeorganizovat," říká ke změně destinace, kterou již potvrdila i UEFA, mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.

„Dynamo Brest je určitě kvalitní tým, nicméně naším cílem je dostat se do základní skupiny. To znamená, že musíme postoupit přes jakéhokoli soupeře," řekl po losu trenér Michal Bílek na adresu soupeře, jehož prezidentem byl svého času slavný Diego Maradona.

První utkání se uskuteční ve čtvrtek 22. července od 19:00 v Doosan Areně a přímým přenosem jej odvysílá kanál ČT sport.

Reklama

Související témata: