Hlavní obsah

Slovácko připomíná týmy z Anglie. Očekávám ale, že vyhrajeme, hlásí kouč Partizanu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partizan Bělehrad přijel do Uherského Hradiště plný sebevědomí. Podle trenéra Gordana Petriče si srbský klub nepřipouští, že by úvodní čtvrteční duel (v 18:45) základní skupiny Konferenční ligy na Slovácku nezvládl. Českého soupeře ale díky hernímu stylu přirovnal k anglickým mančaftům.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Gordan Petrič, trenér Partizanu Bělehrad.

Článek

„Říkám opakovaně, že jsme favorité. Zítra se to ukáže na hřišti, očekávám, že vyhrajeme. Jsme výborně nachystaní," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci Petrič, který vede Partizan teprve od 12. srpna.

Ze svěřenců trenéra Martina Svědíka má ale respekt. „Slovácko hraje silný rychlý fotbal, podobně jako celky z Anglie. My se ale nebojíme, musíme se přizpůsobit. Víme, že to je úplně jiný zápas, než jsme hráli o víkendu," narážel na sobotní výhru 5:1 na hřišti týmu Kolubara.

Petrič však následně naznačil, že Slovácko je outsiderem základní skupiny. „Budeme bojovat s Kolínem nad Rýnem a Nice o postup. Věříme, že v Evropě nastoupíme i na jaře," odhadl vývoj podzimních bojů v Konferenční lize.

Reklama