Hlavní obsah

Svatbu s Plíškovou dokonale utajil, teď Hancka a jeho Spartu zase lechtá nůž na krku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrý příklad hodný následování by tady byl. Zkušený kouč Pavel Vrba v únoru 2018 s Plzní vyřadil Partizan v úvodním jarním kole fotbalové Evropské ligy. Tentokrát stojí proti stejnému soupeři se Spartou. „S Plzní jsem tady uspěl a byl z toho postup. Teď bydlíme ve stejném hotelu, bude se hrát na stejném stadionu. Tak snad opět vybojujeme postup,“ hlásí Vrba z Bělehradu. Spoléhat opět bude i na čerstvého ženáče Dávida Hancka.

Foto: Instagram

Byla svatba veliká... Hanckovi šel za svědka sparťanský spoluhráč Ladislav Krejčí mladší. Kristýně Plíškové pak její sestra Karolína.

Článek

Letenští postup nevzdávají, mají však zásadní problém. V bitvě o postup do osmifinále Konferenční ligy musejí v odvetě dohánět ztrátu po porážce 0:1 z domácího utkání.

„V Praze jsme měli dobrý vstup do utkání, ale pak jsme z toho ustoupili. Musíme jednoznačně zlepšit ofenzivu, vydržet být nebezpeční celý zápas. Pak můžeme mít šanci," přemítá trenér Pavel Vrba, kudy vede cesta za postupem.

Jenže jeho chlapcům na začátku jara zvlhnul střelný prach. Podzimní produktivitu zatím marně hledají. A pokud chtějí dál, budou muset v Srbsku skórovat minimálně dvakrát.

„Je pravda, že v posledních zápasech nás trápí ofenziva. Ale myslím, že takové období potká občas každé mužstvo. Víme, co chceme změnit, mluvíme o tom, řešíme to. V odvetě by měl být vidět rozdíl, chceme do zápasu od začátku vstoupit ofenzivně," ujišťuje obránce Dávid Hancko, který v pohárové sezoně ještě nevynechal ani minutu.

„Šanci jednoznačně máme, kdybychom si mysleli, že ne, tak to by byla chyba. Na začátku sezony jsme s Rapidem taky měli nůž na krku a zvládli jsme to. Teď je situace podobná, porveme se. Musíme hrát aktivně," plánuje Hancko, jemuž se podařilo dokonale utajit svatbu s Kristýnou Plíškovou. Slovenský reprezentant si vzal českou tenistku již začátkem února, na sociálních sítích se však pochlubili až minulý víkend.

Foto: Instagram

Sportovní pár Dávid Hancko a Kristýna Plíšková už jsou svoji.

„Dokud nás smrt nerozdělí," uvedla pod fotky z veselky Kristýna. Přijala manželovo příjemní. Všichni budou Hanckovi, již koncem dubna má termín porodu.

Za svědka jí šla sestra Karolína. Obřad byl kompletně sportovní, Dávidovi svědčil jeho sparťanský spoluhráč Ladislav Krejčí mladší.

Slovenský reprezentant byl největším hrdinou Sparty ve skupině Evropské ligy, odkud se do play off Konferenční ligy přesunula. Jedinou trefou se postaral o domácí výhru nad Rangers a na závěr si připsal vítěznou trefu také proti Bröndby (2:0).

Byla to asi moje životní trefa, říká Dávid Hancko. Z dětí v hledišti měl husí kůžiVideo: Sport.cz

Před duelem s dánským mistrem Kristýna Plíšková oznámila, že spolu čekají dítě. „Šťastnou zprávu jsem se poprvé dozvěděl právě těsně před domácím zápasem s Rangers. Oznámili jsme ji až tento týden - a zase to vyšlo," culil se tehdy Hancko.

„Chtěl bych, aby Kristýna rodila každý týden... Ba ne, prostě aby mu takové dobré zprávy říkala častěji, pak to bude působit i na Hanciho," smál se trenér Vrba.

Hancko je teď čerstvě po svatbě. Výchozí pozici má Sparta mizernou. Pomůže jí i ženáčovi faktor Kristýna potřetí...?

Reklama

Související témata: