Hlavní obsah

Černý: Ve druhé půli jsme podali excelentní výkon

LONDÝN

Se svěšenými hlavami po závěrečném hvizdu opouštěli fotbalisté Slavie Praha trávník na londýnském White Hart Lane. Remíza 1:1 k postupu přes Tottenham do 4. kola Poháru UEFA sešívaným nestačila, za svůj výkon se však stydět nemusí. V utkání byli anglickému celku více než vyrovnaným soupeřem.

Článek

Červenobílým stejně tak jako v úvodním duelu nevyšel začátek. Tentokrát inkasovali již po sedmi minutách hry. "Na začátku jsme zaspali. Ve druhé půli jsme si ale opět dokázali, že se dá hrát s každým. Je to škoda, protože šancí jsme si vytvořili hodně," litoval po utkání Jaroslav Černý.

Do zápasu šli hráči s vědomím toho, že mohou pouze získat. Po slabším začátku se slávisté dostali do tempa a od třicáté minuty byla hra vyrovnaná. "Vyrovnávací gól nás ještě více nakopl. Ve druhém poločase jsme podali exceletní výkon," řekl Černý, který prý na toto utkání dlouho nezapomene. "Fantastická atmosféra, diváci byli celý zápas slyšet," pochválil fanoušky.

Matej Krajčík, střelec vyrovnávací branky, litoval, že jeden z centrů do vápna Spurs nenašel Davida Střihavku, a že se nepodařilo sešívaným vstřelit vedoucí gól. "Poctivou prací a důrazem jsme si vypracovali šance, ale bohužel jsme nedokázali přidat další branku," posteskl si a dodal: "Gól mně těší, ale převažuje zklamání z vyřazení."

Reklama