Hlavní obsah

Dybala nejspíš zmešká jen první zápas AS Řím se Slavií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zranění útočníka AS Řím Paula Dybaly z nedělního utkání italské fotbalové ligy v Cagliari je méně vážné, než se původně zdálo, a nebude vyžadovat operaci. Argentinský mistr světa si mírně natáhl postranní vazy v kolenu. Informovala o tom italská média. Dybala by měl chybět tři týdny, čímž by přišel o domácí duel skupiny Evropské ligy s pražskou Slavií.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Paulo Dybala nejspíše nenaskočí do domácího duelu proti Slavii

Článek

Někdejší hráč Juventusu kvůli zranění odstoupil z duelu v Cagliari před koncem prvního poločasu. Římané nakonec zvítězili 4:1. Italská média uvedla, že Dybala by se mohl vrátit 29. října, kdy se celek z italské metropole představí v lize na hřišti Interu Milán. Tři dny předtím přivítá Slavii. Pražská odveta je na programu o dva týdny později 9. listopadu.

Devětadvacetiletý Dybala v aktuální sezoně nastoupil do sedmi zápasů, v nichž vstřelil dvě branky. Svěřenci trenéra Josého Mourinha po nepovedeném začátku ročníku vyhráli poslední tři soutěžní utkání a v italské lize jsou desátí. Ve skupině G Evropské ligy jsou spolu se Slavií po dvou duelech stoprocentní, oba týmy zdolaly Šeriff Tiraspol a Servette Ženeva.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.