Hlavní obsah

Pulkrab zaplatil vyřazení krví a zhmožděným okem. Příšerný zákrok, nechápe Šural

Praha

Až příliš mnoho ztrát zaznamenali fotbalisté Sparty během dvojzápasu s Rostovem. Patří k nim i zranění útočníka Matěje Pulkraba, jež utrpěl v prvním poločase čtvrteční odvety (1:1). „Zatím mám kusé informace. Nemělo by to snad být žádné vážné zranění, ale čekáme na přesnější zprávy. Byl to velmi nepříjemný zákrok. V neděli hned zase hrajeme, snad bude brzy mezi námi,“ hlásil po zápase hlavní trenér Tomáš Požár.

O zranění Matěje Pulkraba

 
Článek
Fotogalerie

Zlá chvilka. Matěj Pulkrab se po srážce s Gatčanem a Mevljou se zkrvaveným obličejem začal svíjet bolestí na trávníku a musel být ze hřiště odnesen na nosítkách.

„Byl jsem rád, že jsem nastoupil, ale bohužel na úkor Matěje. Zákrok na něj vypadal příšerně. Nebylo pěkné na to koukat. Doufám, že bude v pořádku," rozčiloval se Josef Šural.

„Vypadalo to škaredě. Měl roztržené obočí a byl prakticky bez oka. Doktor ale pak naštěstí říkal, že bude v pohodě," dodával obránce Mario Holek.

„Matěj se vrací z nemocnice, naštěstí se nepotvrdila žádná zlomenina v oblasti nadočnicového oblouku. Oční bulvu má malinko zhmožděnou, ale nemělo by to být něco vážného. I když bude nějakou dobu mimo," konstatoval další z trenérů David Holoubek těsně po vyřazení z Evropské ligy.

Reklama

Související témata: