Hlavní obsah

Slávisté už v Edenu trénují na Řím, kouče zaskočil zásobník s lahvemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítají, že mohou rychle zpátky do akce. Fotbalisté Slavie v neděli podlehli Plzni (1:2) a utrpěli tak první domácí porážku v lize po 539 dnech. Ve čtvrtek čeká sešívané ještě větší výzva. Ve 4. kole základním skupiny Evropské ligy nastoupí proti AS Řím. „Proti takovému soupeři je to svátek, každý se na něj bude těšit,“ avizuje expert David Jarolím v pořadu Přímák na Sport.cz. Tým kouče Trpišovského již zahájil středeční oficiální trénink. Trenérovi se málem stal osudným zásobník s lahvemi…

Slávisté se zastřelovali na AS Řím. Trenérovi se málem stal osudným zásobník s lahvemi. Video: Sport.cz

 
Článek

Něco určitě potřebují změnit. Před dvěma týdny slávisté prohráli v Římě 0:2, v neděli přišla první ligová porážka v sezoně s Plzní, navíc doma.

„Vyprodaný Eden je požene dopředu, bude to zase úplně jiný zápas. Někdy vám i facka pomůže do dalšího utkání… Nemají s takovým soupeřem co ztratit, můžou překvapit,“ zdůrazňuje David Jarolím.

„V Římě doplatili na špatný začátek, na odvetu trenér Trpišovský tým určitě připraví tak, aby hráli vyrovnanější partii,“ ujišťuje expert ve studiu.

Slavii čeká AS Řím. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Sešívaní mají výhodu pětibodového polštáře v tabulce před Servette Ženeva a Tiraspolem. Pokud by finalistu minulého ročníku Evropské ligy zdolali, získali by bez ohledu na zbylé výsledky jistotu účasti v jarní části pohárů.

„Asi to někdy muselo přijít. Samozřejmě jsme smutní. Prohrát jednou za rok a půl ale není tak hrozné, to se může stát. Proti Plzni jsme prostě nehráli dobře. Věřím, že další zápasy budou lepší,“ řekl klubové televizi útočník Mick van Buren.

Sváteční utkání s AS Řím je pro mužstvo ideální příležitostí zapomenout.

„Nedělní porážku musíme hodit za hlavu. Ukážeme si video, zanalyzujeme si naše chyby, tím to skončí. Věřím, že ve čtvrtek zase budeme silní, fanoušci nám pomůžou. V evropských zápasech jsme díky nim nebezpeční pro všechny,“ poukazuje nizozemský střelec, autor gólu proti Viktorii.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.