Hlavní obsah

Balotelli zdemoloval při nehodě audi. Zkoušku na alkohol odmítl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Bývalý italský fotbalový reprezentant Mario Balotelli měl ve čtvrtek večer v Brescii autonehodu, při které narazil do zdi a zdemoloval své Audi Q8. Třiatřicetiletý útočník podle italského deníku Gazzetta dello Sport odmítl podstoupit zkoušku na alkohol a přišel o řidičský průkaz. Při havárii se mu nic vážného nestalo.

Foto: Profimedia.cz

Mario Balotelli měl ve čtvrtek večer v Brescii autonehodu.

Článek

Balotelli, který nyní působí v tureckém Demirsporu, se v rodné Brescii zotavuje ze zranění. Ve čtvrtek večer ztratil kontrolu nad svým vozem Audi Q8, kterým narazil do zdi. Z vozu za 100 tisíc liber (téměř 3 miliony korun) zbyla jen hromada plechu.

Hráči se podařilo dostat z auta ještě před příjezdem zdravotníků. Ti otřesenému Balotellimu, který ležel na zemi, poskytli první ošetření. Transport do nemocnice ale nebyl potřeba, útočník vyvázl bez vážnější újmy na zdraví.

Domů ho posléze odvezl jeho bratr Enock Barwuah, který se vracel z tréninku se svým místním klubem. „Mario je v pořádku,“ citují Barwuaha italská média.

Na sociálních sítích reagoval na incident turecký klub, za který bývalý italský reprezentant hraje od léta. „Mario Balotelli měl ve čtvrtek večer dopravní nehodu ve své zemi, Itálii. Rádi bychom vás informovali, že je náš hráč zdravý, odpočívá doma a nemá žádné problémy,“ stojí v prohlášení Demirsporu.

Balotelliho kariéru, během které prošel Manchesterem City, Liverpoolem nebo AC Milán, poznamenala řada výstřelků na hřišti i mimo něj včetně dopravních nehod.

Například několik dnů po příchodu do Manchesteru City v roce 2010 havaroval se svým Audi R8 na cestě na klubové tréninkové hřiště. Bylo zjištěno, že v době nehody měl u sebe 5 tisíc liber (150 tisíc korun) v hotovosti. Když se ho policie zeptala proč, údajně odpověděl: „Protože jsem bohatý.“

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.